Hoe kan ik een (flex)werkplek of een grotere ruimte boeken?

Vanaf onze opening in maart komt ons boekingssysteem op de website. Hier kan je eenvoudig een werkplek, een spreekkamer of een (vergader)ruimte boeken en betalen.

Kan ik wel onder mijn eigen naam ondernemen binnen het collectief?

Ja. InMiddels biedt een platform voor ondernemers die handelen onder hun eigen naam. Het netwerk, de website en het prachtige pand in de Lange Delft brengt ondernemers en publiek samen. Dit biedt veel mogelijkheden voor (startende of doorstartende) ondernemers.

Ik wil graag ondernemen binnen InMiddels; wie is aansprakelijk voor resultaten, ongevallen of geschillen?

InMiddels is uitsluitend verantwoordelijk voor haar eigen richtlijnen en voorwaarden als het gaat om privacy, veiligheid en duurzaamheid. De algemene voorwaarden die dit, en meer rechten en plichten omschrijven worden door elke ondernemer op voorhand gelezen en geaccordeerd.

Zo is precies helder wie wanneer waarvoor precies aansprakelijk is.

Hoe kan ik mijn winkel starten bij InMiddels en wat kost dit?

Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. Shop in shop; een ruimte die niet bemand hoeft te worden. InMiddels regelt jouw verkopen en boekt elke maand jouw omzet naar je rekening. Dit kan al vanaf 1 m3.
    Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid.
  2. Geïntegreerde winkelruimte: Je bent zelf een aantal dagen in de winkel aanwezig om je eigen, maar ook de producten van de andere winkeliers te verkopen. Deze ruimtes starten bij 10m2. Voor prijzen en beschikbaarheid neem je CONTACT met ons op.
  3. Omzetverdeling; een ruimte die door InMiddels gelokaliseerd wordt op de begane grond, waarvoor geen huur betaald wordt, maar een deel van jouw omzet wordt ingehouden op je verkopen.Momenteel is alle ruimte voor deze vorm ingevuld. Wil je hiervoor op een wachtlijst, of wil je hierover meer informatie neem dan contact met ons op.
Wat kost het huren van een ruimte of (flex)werkplek?

Voor de meest recente tarieven voor het huren van een ruimte of (flex)werkplek, zie onze tarieven-pagina.

Heb je een specifieke vraag die hierboven niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op.